Afvandingsteknikker

Beskrivelse

Beskrivelse

Kompendiet beskriver metoder til afvanding af parcelhuse og parcelhusgrunde. Der beskrives metoder til afvanding af tage med hældning og flade tage, herunder dimensionering af tagrender og nedløb. I kompendiet er et eksempel på dimensionering af regnvandsledninger fra parcelhusgrund.
Der beskrives krav til forskellige brønde og rør, herunder størrelser, lægningsdybde og fald på rør. I kompendiet er en beskrivelse af de forskellige metoder til LAR (lokalafledning af regnvand), herunder grønne tage, faskiner, regnbede m.m. Bagerst i kompendiet er vist en plantegning og en snittegning på, hvordan man kan afvande en parcelhusgrund.

Lægmandsbeskrivelse

Kompendiet beskriver metoder til afvanding af parcelhuse og parcelhusgrunde. I kompendiet vises dimensionering af tagrender, nedløb og regnvandsledninger. Der beskrives forskellige metoder til LAR (lokalafledning af regnvand), herunder grønne tage, faskiner, regnbede m.m. Bagerst i kompendiet er vist en plantegning og en snittegning på, hvordan man kan afvande en parcelhusgrund.
Informationer
Flere informationer
Kort titelAfvandingsteknikker
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1730/06/17

Organisationer

  1. Via University College
Relaterede emner