Education Ambassadors Program 2018 - Creative Processes and Animated Learning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet søger at introducere ledere, rektorer, undervisere, lærere og pædagogisk personale fra De Forenede Arabiske Emirater til kreativ undervisning, primært gennem animationsmedier, som didaktisk, kommunikativt og pædagogisk værktøj. Projektet introducerede og uddannede deltagerne i udvalgte danske modeller for læring, indretning af skoler og animationsrelaterede didaktiske værktøjer

Dette gennemføres trinvist ved at arrangere et antal sommerskoler og kursus programmer i samarbejde med Animated Learning Lab, VIA University College frem mod 2021.

Resultatet for 2018 blev blandt andet et 2 ugers kursus og workshop program på The Animation Workshop, VIA University College, Viborg, "Creative Processes and Animated Learning" for 37 voksne undervisere fra De Forenede Arabiske Emirater og 3 voksne vejledere i kreativitet, læring og animation.

Projektet er blevet til i samarbejde med De Forenede Arabiske Emiraters Ambassade i København samt De Forenede Arabiske Emiraters Uddannelsesministerium.

Projektets akademiske program blev organiseret af Animated Learning Lab, som har 30 års erfaring med animation og undervisning af børn og unge.

I løbet af programmet blev de underviserne undervist i kreativitet, læring og animation i uddannelses- og læringsperspektiver.

Programmet bestod af forelæsninger, akademiske oplæg, præsentationer af eksperter fra animations- og medieindustri, spil designere og folkeskolelærere. Deltagerne fik praktisk erfaring med stop-motion, historiefortælling, karakterdesign, cut-out animation og storyboarding.

Deltagerne blev introduceret til det danske skolesystem og de bagvedliggende undervisningsfilosofiske principper. Deltagerne arbejdede her med deres egne undervisningsmaterialer, medbragt fra deres egen arbejdsplads og situation og tilpasset til animationsformatet. Med dette materiale blev underviserne istand til at hjemtage nye perspektiver, og gennem deres egne fagpakker, at tilføje en forstærket undervisningsoptik samt implementeringsklare opgaver og forløb i deres egen undervisning, og således motivere og engagere børn og unge voksne, i faglig læring, videnskab og uddannelse.

Baseret på intern evaluering samt spørgeskema undersøgelse blandt programmets deltagere har projektet vist sig at være en stor succes.

Fremtidige kurser kunne fokusere yderligere på forløb i samarbejde med danske skoleklasser, hvor deltagerne skulle arbejde/undervises ude på skolerne, sammen med danske undervisere eller børn og unge.

Lægmandssprog

2 ugers sommerskole program på The Animation Workshop, VIA University College, Viborg for 40 voksne undervisere fra De Forenede Arabiske Emirater i kreativ undervisning, animation og læring.

Nøgleresultater

Afholdelse af 2 ugers program
Deltagelse af 40 voksne deltagere fra De Forenede Arabiske Emirater
Kort titelEducation Ambassadors Program 2018
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato05/08/1819/08/18

Emneord

  • Æstetik, design og medier
  • lectures
  • workshop
  • expert talks
  • classes

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.