LUXIGON Masterclass

  • Eric De Broche Des Combe (Keynotespeaker)
  • Morten Harpøth Thorning (Deltager)
  • Sabra, J. B. S. (Arrangør)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Beskrivelse

The Animation Workshop/VIA University College afholdte en masterclass med Luxigon (FR), torsdag d. 26.9, fra kl. 16.30-18.30, under Viborg Animationsfestival i relation til projektet Architectural Visualization.

Målgruppen var studerende og undervisere fra ICT, CG Arts, Animation og Graphic Storytelling samt professionelle erhvervsdrivende fra Arsenalet.

"Hop med ind i LUXIGON's virtuelle verden sammen med Eric de Broche des Combes; computer grafik, spil, arkitektur og design"

Denne masterclass vil kaste nyt lys og introducere nye metoder til at fortolke, skabe og beskrive landskab. Traditionelle konventionelle representationsmetoder har det med at bestå i lang tid, men de består oftest kognitivt af een-vejs udvekslinger mellem en "afsender" og en "modtager" som sjældent interagerer.

Computerspilsteknologier tillader skabelsen af realistiske, oniriske, utopiske såvel som dystopiske universer. Det er muligt at bruge, forkaste, tviste, bøje og genopfinde fysiske love, tidens gang, uvejrets farer, rumlig perception, men vigtigst af alt, så tillader teknologierne absolut frihed. Eric de Broche des Combes er direktør i LUXIGON - en tegnestue specialiseret i 3D renderinger og arkitektur visualisering. Eric giver en 2 timers masterclass hvori han udfolder sin praksis, sine erfaringer og teoretiske tilgange til arkitektur og representation.

Resultat:
Deltagere: 19
Taler: Eric De Broche Des Combes og Eva De Broche Des Combes, LUXIGON
Periode26 sep. 2019
BegivenhedstypeWorkshop
PlaceringViborg, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • Æstetik, design og medier
  • expert talks