Lancering af det nye Nordplus program 2018-2022

  Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

  Beskrivelse

  Arrangementerne henvender sig til alle potentielle ansøgerorganisationer til Nordplus inden for hele uddannelsesområdet. Du kan være lærer, leder eller pædagog i en uddannelsesinstitution, eller du kan være ansat i en organisation, der er aktiv inden for uddannelse, eksempelvis en kommune, en virksomhed eller en frivillig organisation.

  Hvad får du ud af at deltage?

  Formålet med arrangementet er at informere om nye elementer i Nordplus såvel som at give en mere generel indføring i Nordplus programmerne helt generelt. Du vil også få en introduktion til de to tværgående programmer Nordplus Nordens Sprog og Nordplus Horisontal.

  Du har efterfølgende mulighed for at vælge i mellem to sektorrettede workshops med fokus på hhv. Nordplus Junior for grundskoler og ungdomsuddannelser og Nordplus Voksen for voksenuddannelse og læring. Der vil også være mulighed for at få information og rådgivning om Nordplus Videregående.

  Du skal gerne gå fra mødet med et overblik over Nordplus overordnede rammer samt aktiviteter, samarbejdsformer og muligheder for tilskud inden for de enkelte programmer.

  Afslutningsvis kan du få vejledning om de forskellige Nordplus programmer og møde erfarne projektholdere og kolleger fra andre sektorer og uddannelsesinstitutioner.
  Periode22 nov. 2017
  BegivenhedstypeForedrag/oplæg
  PlaceringAarhus, Danmark